Okul Formaları

Okul formalarının satışı Seder Reklam tarafından yapılacaktır.On-line alım için www.sederreklam.com/smchl/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
Ayrıca 27-31 Ağustos ve 2-3 Eylül tarihlerinde okulumuz Jeanne D'Arc solonunda forma satışları yapılacaktır.

Eğitim Teknolojileri

2014-2015 öğretim yılı itibariyle sınıflarımızda BYOD (kendi cihazını getir) yöntemi ile birebir iPad uygulamasına geçilmiştir. Bu sebeple tüm hazırlık sınıfı öğrencilerinin iPad'i olması zorunludur. Teknik gereksinimler sebebi ile 4.Nesil ve daha eski iPad veya iPad mini kullanımına izin verilmemektedir.

Okul olarak Yeni 9.7 inç iPad WiFi(MUUJ2TU/A, MR7F2TU/A, MR7J2TU/A) ve üzeri modellerin kullanılmasını öneriyoruz.

2019/2020 Eğitim yılında Apple çözüm ortağı olarak Pozitif Teknoloji firması ile çalışmaktayız.
Dilerseniz özel indirimden faydalanmak için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Öğrenicler ilan edilen günde iPad'leri ile okula gelmeden önce cihazların kurulumunu tamamlayıp, tüm güncellemeleri yapmalıdır. Öğrenciler cihazlarının okul sistemine entegre olması için okulda bilgi işlem bölümünden yardım alabilir veya aşağıdaki yönergeleri takip ederek işlemi kendisi tamamlayabilir.

Kitaplar

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı için Kitapların satışı 5 Eylül tarihinde okul kütüphanesinde yapılacaktır. Türkçe öykü seçkisi ve ders kitabı öğretmenler tarafından verilecektir. Okuma kitapları öğrenciler tarafından temin edilecektir.